Enkelit ja demonit

    • 10,99 €
    • 10,99 €

Publisher Description

Hyytävää jännitystä, järisyttäviä paljastuksia Da Vinci -koodin tekijältä.

Professori Robert Langdon saa pikaisen kutsun tulla tutkimaan Cernin ydinfysiikan tutkimuslaitoksessa Genevessä tapahtunutta murhaa. Uhrin rintaan on poltettu pahaenteinen merkki, jonka perusteella katolisen kirkon päävihollisekseen nimennyt salaseura on jälleen herännyt henkiin. Samalla se on hankkinut käsiinsä uudenaikaisen aseen, joka tuhoaa tieltään kaiken. Tieteen nimeen vannova salaseura on valinnut kohteekseen uuden paavin valintaan Vatikaanissa valmistautuvat kardinaalit.

Tuhannet ihmiset kerääntyvät Pietarinkirkon tuntumaan huolissaan uhkaavasta tuhosta. Katolisen kirkon pyhin paikka on vaarassa kadota silmänräpäyksessä.

Salaseuran historiaan perehtyneen professori Langdonin apuna on kaunis fyysikko Vittoria Vetra. Kaksikon tehtävänä on estää kostoa janoavan salaseuran mestarillinen hanke, jonka kulku on käsikirjoitettu vuosisatoja sitten Rooman kirkkoihin, muistomerkkeihin ja kaduille. Jokainen hetki tuo uhan entistä lähemmäksi. Häikäilemätön vastustaja on valmis suojelemaan salaisuuttaan viimeiseen veripisaraan saakka.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2021
28 January
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
494
Pages
PUBLISHER
WSOY
SIZE
3.8
MB

More Books by Dan Brown & Pirkko Biström

2017
2009
2010
2005
2021
2020