Leren mediteren in 30 dagen Leren mediteren in 30 dagen

Leren mediteren in 30 dagen

    • 11,99 €
    • 11,99 €

Publisher Description

Wat is meditatie? Hoe bereik je de diepe innerlijke stilte? Wat moet je doen om volledige ontspanning te ervaren? Hoe breng je de geest tot rust?

In Leren mediteren komen deze vragen aan bod. Regelmatig mediteren helpt je meer evenwicht, balans en rust in je leven te brengen. Het verhoogt je concentratie, creativiteit en gezondheid. Het is een ontdekkingstocht in je innerlijke leven waarbij je de kracht van stilte ervaart. 
Tobin Blake helpt je de route uit te stippelen en op reis te gaan, een reis naar de ware essentie van het leven. In dertig dagelijkse oefeningen leer je de voordelen van meditatie zelf ervaren en toepassen. Leren mediteren bevat zowel makkelijke als uitgebreide meditaties en visualisaties en is geschikt voor iedereen die begint met mediteren of al meer ervaring heeft.
Tobin Blake studeerde metafysica en mediteert al meer dan 17 jaar dagelijks. Hij volgde een yogaopleiding bij de Self-Realization Fellowship, een internationale organisatie die intensieve meditatie onderwijst. Tobin Blake woont in Oregon, Verenigde Staten, met zijn vrouw en twee dochters.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2012
6 December
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
216
Pages
PUBLISHER
Spectrum
SIZE
583.9
KB

More Books by Tobin Blake

Everyday Meditation Everyday Meditation
2011
The Power of Stillness The Power of Stillness
2011