• 8,99 €

Publisher Description

En højdramatisk konspirationsthriller, hvor den skandaleramte politiker Peter Levin bliver udsat for et attentatforsøg, så et knusende valgnederlag pludselig vendes til en sympatisejr for det lille midterparti Demokratisk Koalition. Partiet får magten til at vælge landets næste statsminister.


PET-chef Nikolaj Storm og kriminalkommissær Katrine Bergman fra drabsafdelingen efterforsker attentatet, der peger mod miljøkaktivister på den yderste venstrefløj. Men da liget af den myrdede attentatmand dukker op, fører efterforskningen frem til en hemmelig loge, som også Storms afdøde far, den afdøde arkitekt Herman Storm, var en del af. Men hvem er menneskerne bag logen, hvor langt rækker deres magt, og hvilken storstilet plan, som vil ændre Danmark for altid, er de i færd med at gennemføre?


Storm og Bergman indleder jagten på en morder og sandheden bag attentatet. En jagt, der fører dem ind i magtens centrum, mod politiske skandaler, mod afsløringen af angrebsplaner fra den kolde krig. Snart står de over for rigets bedst bevarede hemmelighed: en hemmelighed fra fortiden, der kan blive skæbnesvanger for dem alle. En hemmelighed begravet under indlandsisen - under den sorte sne, som stadig falder.


“... en fremragende politiroman, milevidt fra andre danske dilettanters sjuskede omgang med moderne politiarbejde.” 

- Politiken


”Michael Katz Krefelds nye krimi er ikke på internationalt niveau, den er bedre … der sættes ganske enkelt ikke en fod forkert i denne vellykkede politiske thriller.”
- WEEKENDAVISEN

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2012
18 September
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
624
Pages
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SIZE
2.1
MB

More Books by Michael Katz Krefeld

Other Books in This Series