En Thomas i els seus amics - El misteri de la Muntanya Blava (Unabridged) En Thomas i els seus amics - El misteri de la Muntanya Blava (Unabridged)

En Thomas i els seus amics - El misteri de la Muntanya Blava (Unabridged‪)‬

    • 2,99 €

    • 2,99 €

Descripción editorial

Al turó blau, les vies són molt difícils de creuar. Per això, els trens que treballen per la zona són ràpids i àgils. Durant un ensorrament, en Paxton s'accidenta i necessita algunes reparacions. Sir Topham Hatt envia a en Thomas a treballar a les vies del turó blau durant l'absència del seu amic, però quan arriba allà, descobreix que hi ha una misteriosa locomotora que l'observa des de lluny. Qui és i per què s'amaga d'en Thomas?

Acompanya a en Thomas, en Gordon, en James, en Cranky, en Dièsel, en Dexter, en Henry i els altres trens de l'illa de Sodor a trepidants aventures! Vine a buscar el tresor, participa en missions de rescat, resol misteris fantasmagòrics i assisteix a la coronació del rei de Sodor, junt amb totes les locomotores. Xucuxú, xucuxú! Viatgers, al tren!

En Thomas i els seus amics™ és una sèrie creada per Britt Allcroft, basada en una col·lecció de llibres infantils anomenada "The Railway Series", escrita per W. Audry. Des de l'any 1984, milers de nens i nenes de tot el món han gaudit de les històries del tren blau i les seves aventures per l'illa de Sodor. La sèrie és molt estimada per nens, nenes i adults i la petita locomotora s'ha guanyat un lloc a habitacions, estanteries i al cor dels seus espectadors. Pots gaudir de les aventures de Thomas y sus amigos en Netflix i Youtube, i ara també en format audiollibre i en llibre electrònic.

Thomas the Tank Engine & Friends™

CREAT PER BRITT ALLCROFT

Basat en The Railway Series de The Reverend W Awdry.

Thomas the Tank Engine & Friends y Design son Reg. U.S. Pat y TM. Off.

GÉNERO
Infantil y juvenil
NARRACIÓN
CL
Carles Lladó
IDIOMA
CA
Catalán
DURACIÓN
00:20
h min
PUBLICADO
2023
7 de agosto
EDITORIAL
Lindhardt og Ringhof Forlag AS
PRESENTADO POR
Audible.com
TAMAÑO
17,7
MB