Goldfinger Goldfinger

Goldfinger

    • 7,99 €

    • 7,99 €

Descripción editorial

James Bond har allerede afsløret rigmanden Goldfinger som en gemen svindler, da han bliver sat til at undersøge, om han også er guldsmugler. Han sporer Goldfinger til Schweiz og opdager hurtigt, at storsvindleren også har flere mord på samvittigheden. Han er en farlig mand at lægge sig ud med, men James Bond har ikke noget valg. Da han afslører Goldfingers plan og opdager, hvem han står i ledtog med, er han villig til at sætte alt ind for at stoppe hans snedige plan.

James Bond er velsagtens den mest kendte hemmelige agent i verden. Hans skaber, Ian Fleming, skrev kun 14 bøger om ham, men andre forfattere har sidenhen skrevet langt flere bøger om den hårdtslående og udødelige agent. Fortællingerne om agent 007 og hans kamp mod alverdens superskurke har opnået enorm popularitet verden over, både som bøger og film. Den første filmatisering af en Bond-bog, "Dr. No", fik premiere i 1962 med Sean Connery i hovedrollen som agent 007. Siden har mange forskellige af Storbritanniens største skuespillere spillet rollen som James Bond.

Den engelske forfatter Ian Fleming (1908-1964) er bedst kendt for sine legendariske spionromaner om agent 007, James Bond, der er delvist baseret på hans egne oplevelser i den engelske efterretningstjeneste både under og efter anden verdenskrig. Ian Fleming nød at leve i sus og dus, og James Bond-romanernes enorme succes både som bøger og på det store lærred gjorde ham i stand til at leve et jetsetterliv med alle de bekvemmeligheder, det medførte. Ian Fleming skrev sin første James Bond-roman, "Casino Royal", i 1953, og udgav i alt 12 romaner og to novellesamlinger om den snu og hårdføre agent, hvoraf hver og en fik enorm succes både som bøger og efterfølgende som film.

GÉNERO
Ficción
NARRACIÓN
CW
Carsten Warming
IDIOMA
DA
Danés
DURACIÓN
09:42
h min
PUBLICADO
2021
4 de febrero
EDITORIAL
Rosenkilde
TAMAÑO
479
MB