Hvorfor skriver jeg‪?‬

    • 7,99 €

    • 7,99 €

Descripción editorial

"Spørgsmålet om hvorfor jeg skriver forekommer simpelt, men simpelheden er et bedrag."
Sådan indledes "Hvorfor skriver jeg?" I denne tekst beskriver Karl Ove Knausgård, hvordan og hvorfor han begyndte at skrive, hvordan det at skrive for ham handler om at stå åben for øjeblikket og stedet, om at se på verden med et uvidende og forsvarsløst blik. Det at vide noget om noget står ofte i vejen for at skrive om det: "Jeg er nødt til at komme uforvarende til det, eller det må komme uforvarende over mig", skriver han.
"Hvorfor skriver jeg?" er et personligt essay om skrivning og den kreative proces af forfatteren til det autofiktive værk "Min kamp".
Karl Ove Knausgård (f. 1968) debuterede som forfatter i 1998. Hans bøger er udgivet på 36 sprog, og han er blevet tildelt en række store litterære priser, blandt andet Kritikerprisen, Brage-prisen, Gyldendalprisen, Die Welts litteraturpris, Wall Street Journal’s Innovator Award for Literature, Sunday Times Award for Literary Excellence, Austrian State Prize for European Literature og Svenska Akademiens nordiske pris samt H.C. Andersen-prisen.

GÉNERO
Biografías y autobiografías
NARRACIÓN
MT
Morten Thunbo
IDIOMA
DA
Danés
DURACIÓN
01:33
h min
PUBLICADO
2019
11 de enero
EDITORIAL
Lindhardt og Ringhof
TAMAÑO
79,2
MB