In de gaten (Hoe Riley Paige begon — Boek 1): Digitally narrated using a synthesized voice

Descripción editorial

This recording has been digitally produced by DeepZen Limited, using a synthesized version of an audiobook narrator’s voice under license. DeepZen uses Emotive Speech Technology to create digital narrations that offer a similar listening experience to human narration. “Een meesterwerk van thriller en mysterie! De auteur heeft fantastisch werk geleverd door personages met een psychologische kant te ontwikkelen, die zo goed beschreven zijn dat we hun gedachten kunnen voelen, hun angsten kunnen volgen en hun succes toejuichen. De plot is erg intelligent en zorgt ervoor dat het boek je bezig blijft houden. Vol met wendingen, dit boek houdt je tot het einde van de laatste pagina wakker."
- Boeken en filmrecensies, Roberto Mattos (re Eens weg)

In de gaten (Hoe Riley Paige begon — Boek 1) is boek # 1 in een nieuwe psychologische thrillerreeks door # 1 bestsellerauteur Blake Pierce, wiens gratis bestseller Eens Weg (boek # 1) meer dan 1.000 vijfsterrenrecensies heeft ontvangen.

22-jarige eindejaars psychologie studente en aankomend FBI-agent Riley Paige komt in een strijd voor haar leven terecht, wanneer haar beste vriendinnen op de campus door een seriemoordenaar vermoord worden. Ze voelt dat ook zij een doelwit is en dat als ze wil overleven, ze haar briljante geest moet gebruiken om de moordenaar zelf te stoppen.

Wanneer de FBI op een dood spoor komt, zijn ze voldoende onder de indruk van Riley's scherpe inzicht in de geest van de moordenaar, dat ze haar toestaan om te helpen. Toch is de geest van de moordenaar een donkere, verwrongen plek, een die te duivels is om te begrijpen en een die dreigt om de fragiele psyche van Riley in te laten storten. Kan Riley in dit dodelijke spel van kat en muis ongedeerd overleven?

IN DE GATEN, een spannende thriller vol met actie, is boek # 1 van een meeslepende nieuwe serie waarmee je tot laat in de nacht de pagina's om blijft slaan. Het neemt lezers meer dan 20 jaar terug in de tijd, naar hoe Riley's carrière begon en is de perfecte aanvulling op de EENS WEG-serie (Een Riley Paige Mysterie), met al 13 boeken in de serie en het loopt nog op.

Boek # 2 in de HOE RILEY PAIGE BEGON -serie is nu ook verkrijgbaar!

GÉNERO
Misterio
NARRACIÓN
BP(v
Blake Pierce (synthesized voice)
IDIOMA
NL
Neerlandés
DURACIÓN
08:21
h min
PUBLICADO
2022
20 de julio
EDITORIAL
Lukeman Literary Management
TAMAÑO
304,8
MB

Otros usuarios también han comprado

2021
2021
2020
2022
2022
2020