La filla del rei d'Hongria i altres contes truculents de l'Edat Mitjana

    • 9,99 €

    • 9,99 €

Descripción editorial

Locutat per Irene Montalà i Arià Paco.

Aquest audiollibre ens presenta tres històries populars de l'Edat Mitjana, autèntics best-sellers, que sorprendran i captivaran a l'oient modern tant per la serva frescor com perquè tenen escenes dignes del millor film de Tarantino. Amb girs inesperats, i amb uns finals que volien ser moralitzants, avui els podem llegir per primer cop en català modern, i gaudir-ne com si haguessin creats abans d'ahir:

Una donzella que ha de recórrer a un truc sorprenent, inesperat i macabre per evitar que la casin amb el seu propi pare.

Dos amics d'origen social antagònic però tan semblants físicament que fins i tot la pròpia dona els confon. Es tenen una amistat tan forta que superarà tots els entrebancs i malalties i arribarà al punt que un d'ells no dubtarà a sacrificar els propis fills per ajudar l'altre. I un mestre gelós que rebrà el seu càstig, un deixeble que abandona el món i un ermità que els dona una lliçó a tots.
Les tres històries parteixen de motius folklòrics tradicionals i expliquen aventures trepidants i alhora reflexives, amb elements fantàstics i realistes alhora, plenes de misteris i miracles, aventures i desventures, amors, morts i mutilacions. I tot ben amanit amb girs narratius, cops d'efecte i detalls escabrosos que faran les delícies del lector modern.

GÉNERO
Clásicos
NARRACIÓN
IM
Irene Montalà
IDIOMA
CA
Catalán
DURACIÓN
02:27
h min
PUBLICADO
2021
6 de agosto
EDITORIAL
Editorial Barcino
TAMAÑO
121,7
MB