Terug naar huis Terug naar huis

Terug naar huis

    • 13,99 €

    • 13,99 €

Descripción editorial

De langverwachte nieuwe roman van Jesús Carrasco, auteur van de veelgeprezen roman De vlucht
Juan is erin geslaagd om een onafhankelijk bestaan op te bouwen door te verhuizen naar Edinburgh, ver van zijn familie vandaan. Maar dan overlijdt zijn vader en wordt hij gedwongen terug te keren naar zijn kleine, Spaanse geboortedorp. Het is zijn bedoeling zo snel mogelijk na de begrafenis zijn gewone leventje weer op te pakken, totdat zijn zus een mededeling doet die zijn leven een compleet andere wending geeft. Ineens zit hij weer vast op de plek waaraan hij wilde ontsnappen, samen met zijn moeder, die steeds verder wegglijdt in het verleden.
Terug naar huis is een familieroman die op briljante wijze het conflict tussen twee generaties laat zien. Die van de ouderen die hebben geworsteld om vooruit te komen en die een erfenis aan tradities willen doorgeven en die van hun kinderen die een eigen plek in de wereld moeten vinden. In deze ontroerende roman volgt Carrasco opnieuw memorabele personages die gedwongen worden ingrijpende beslissingen te nemen als het leven hun onverwachte keuzes voor de voeten gooit.
Terug naar huis in de pers
'Carrasco verheft zijn schrijven met deze roman tot het niveau van een kunstwerk.' El Periódico
'Een prachtig familieportret, geschreven als een soms bitter, soms verhelderend verslag van onbreekbare banden die zowel verwonden en verstikken als kalmeren en redden.' Diario de Sevilla
'Een fascinerende roman over verwijten en geheimen die achtervolgen tot het heden.' La Razón

GÉNERO
Ficción
NARRACIÓN
SdH
Sander de Heer
IDIOMA
NL
Neerlandés
DURACIÓN
08:32
h min
PUBLICADO
2021
14 de septiembre
EDITORIAL
J.M. Meulenhoff
TAMAÑO
428,4
MB