• 6,99 €

Descripción de la editorial

Acest Studiu Biblic conține Cornilescu (1921) (Vechiul Testament și Noul Testament) și Darby English Bible (1890) (Vechiul Testament și Noul Testament) o traducere paralelă. Are 173,769 de referințe și arată 2 formate ale Bibliei. Aceasta include Cornilescu și Darby English Bible (Vechiul Testament și Noul Testament) formatat după un format ușor de citit și navigat, sau formatul Navi-format, pe scurt. Aici veți găsi fiecare vers tipărit în paralel în ordinea rom-dby. Include o, separată și neseparată în paralel, copie a luiCornilescu și Darby English Bible (Vechiul Testament și Noul Testament), concepută pentru text-to-speech (tts), astfel încât dispozitivul dumneavoastră să vă poată citi Biblia cu voce tare.

Cum funcționează navigarea generală a Bibliei:

Un Testament are un indice a cărților sale. Formatul TTS listează cărțile și capitolele după indicele cărții. Testamentele apar unele după altelte în indicele cărții. Fiecare carte are o referință la Testamentul de care aparține. Fiecare carte are o referință la cartea anterioară sau următoare. Fiecare carte are un indice al capitolelor sale. Fiecare capitol are o referință la cartea de care aparține. Fiecare capitol are o referință la capitolul anterior și/sau următor. Fiecare capitol are un indice al versetelor sale. Fiecare capitol din TTS are o referință a aceluiași capitol în formatul Navi. Fiecare verset este numerotat și are o referință la capitolul de care aparține. Fiecare verset începe pe un rând nou pentru o citire mai bună. În formatul TTS, numerele versetelor nu sunt afișate. Orice referință dintr-un indice vă duce la locație. Cuprinsul integrat are o referință la toate cărțile în toate formatele.

Credem că am creat una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună navigare care se găsește într-un ebook ca acesta! Vă pune la dispoziție orice verset și este perfectă pentru o căutare rapidă. Iar combinația dintre Cornilescu și Darby English Bible , dicționare și navigarea acesteia fac acest ebook unic.

Rețineți că suportul Text-To-Speech (TTS) variază de la dispozitiv la dispozitiv. Anumite dispozitive nu îl suportă. Altele suportă doar o limbă, iar altele suportă mai multe limbi. Limba utilizată pentru TTS în acest ebook este Română.

GÉNERO
Religión y espiritualidad
PUBLICADO
2017
5 septiembre
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
15,707
Páginas
EDITORIAL
TruthBeTold Ministry
TAMAÑO
26.6
Mb

Más libros de TruthBeTold Ministry