Blodland

    • 13,99 €
    • 13,99 €

Descripción editorial

Tredje boken i den hyllade serien om Martin Juncker!
 
»Många författare använder samma koncept där poliserna får spegla samtidsproblemen både genom sitt yrkesarbete och sina privatliv, men Kim Faber och Janni Pedersen lyckas bättre än de flesta.« Lotta Olsson, DN
 
»En polisdeckare av världsklass.« Betyg: 5 av 5 - Katrine Hamori, BTJ
 
Martin Juncker har knappt hunnit tillbaka till jobbet efter en allvarlig operation när en ung kvinna hittas mördad på Amager Fælled. Hon har kvävts till döds och lämnats kvar halvnaken i ett buskage. Hennes kläder ligger prydligt hopvikta på marken vid sidan av kroppen. Det finns inga spår att gå på.
Men mordet väcker något till liv i Juncker. För tio år sedan utredde han ett liknande fall, där man aldrig hittade gärningsmannen, och nu kan han inte frigöra sig från tanken att det kan vara samma mördare.
Signe Kristiansen är glad att Juncker är tillbaka. Hon arbetar med ett knivdråp där en ung nynazist mist livet under en politisk aktion i Nørrebro. Två oberoende fall – tills det visar sig finnas en uppseendeväckande koppling.
I översättning av Svante Skoglund.
 
KIM FABER [f. 1955] & JANNI PEDERSEN [f. 1968] debuterade 2019 med kriminalromanen Vinterland, som vann Danska kriminalakademins debutantpris 2020. Janni Pedersen är till vardags kriminalreporter på danska TV2. Kim Faber är före detta journalist på Politiken, där han arbetade som nyhets- och kulturjournalist i 25 år. Blodland är den tredje boken i den bästsäljande serien om Martin Juncker.

GÉNERO
Misterio y suspense
PUBLICADO
2022
5 de agosto
IDIOMA
SV
Sueco
EXTENSIÓN
429
Páginas
EDITORIAL
Modernista
TAMAÑO
7,6
MB

Más libros de Janni Pedersen & Kim Faber

2021
2019
2023
2022
2022
2022

Otros libros de esta serie

2020
2021