• 8,99 €

Descripción de la editorial

Amikor a tizenéves Cameron Post szülei autóbalesetben váratlanul meghalnak, a lány elsõ, sokkoló reakciója a megkönnyebbülés. Az suhan át az agyán, hogy hála az égnek sosem fogják megtudni, mit tett pár órával korábban: a legjobb barátnõjével csókolózott a szénapadláson.

Cam a szülei halálát követõen a mélyen vallásos nagynénjéhez és jó szándékú, de reménytelenül régimódi nagyanyjához költözik. Tudja, hogy attól kezdve egészen más lesz az élete. A Montana állambeli Miles Cityben a túlélés két legfõbb alapszabálya: olvadj be, és hagyj békén másokat! Cam mindkettõ tökéletes szakértõje lesz - de az érzéseit és vágyait nem tudja magában elfojtani.

Egy napon a kisvárosba költözik Coley Taylor, a gyönyörû és hibátlan cowgirl, aki az iskola legmenõbb srácának a barátnõje. Coley és Cam között váratlan, intenzív barátság alakul ki, amely, úgy tûnik, akár több is lehet, mint barátság...

De amikor ez már-már reális lehetõséggé válik, Cameront hideg zuhanyként éri a felismerés: csúnyán elárulták. Nagynénje drasztikus lépésre szánja el magát annak érdekében, hogy ,,helyrehozza" az unokahúgát - az Isteni Ígéret Keresztény Iskola és Gyógyítóközpont bentlakásos nevelõprogramjába küldi õt.

A Cameron Post rossz nevelése egy felejthetetlen regény önmagunk felfedezésérõl és arról, hogy találjuk meg a bátorságot ahhoz, hogy a saját szabályaink szerint éljük az életünket.

A regénybõl Chloë Grace Moretz fõszereplésével Sundance-nagydíjas film is készült.

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2019
22 mayo
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
440
Páginas
EDITORIAL
Athenaeum
TAMAÑO
4.2
Mb

Más libros de Emily M. Danforth