Cinquanta ombres alliberades (Cinquanta ombres 3‪)‬

    • 4,2 • 33 valoraciones
    • 4,99 €
    • 4,99 €

Descripción editorial

El desenllaç de «Cinquanta ombres», la trilogia absolutament addictiva que t'obsessionarà, et posseirà i quedarà per sempre en la teva memòria.

Quan la inexperta estudiant Anastasia Steele va conèixer el jove seductor i empresari d'èxit Christian Grey, va néixer entre ells una relació sensual que els va canviar la vida per sempre més. Desconcertada per les peculiars pràctiques eròtiques d'en Christian, i vorejant tots els límits, la jove lluita per arrencar el compromís d'en Grey. I en Christian hi accedeix per no perdre-la.

Ara ho tenen tot: amor, passió i un món d'infinites possibilitats davant seu. Però l'Ana sap que estimar el seu Cinquanta Ombres, com l'anomena, no és gens fàcil, i que el fet d'estar junts els enfronta a un repte que cap dels dos no havia previst. Ella ha d'aprendre a compartir l'estil de vida opulent d'en Grey sense sacrificar la seva pròpia identitat. I ell ha de superar l'obsessió compulsiva pel control mentre lluita contra els dimonis del seu passat turmentat.

Però quan sembla que la força de la seva relació pot vèncer qualsevol obstacle, la fatalitat, la rancúnia i el destí es conjuren per fer realitat els pitjors temors de l'Ana.

La crítica ha dit...
«Aquesta trilogia entreteixeix un estil lleuger i cinematogràfic, on es remouen els ingredients bàsics de la vida: sang, suor, llàgrimes i sexe, molt de sexe.»
La Vanguardia

«Un esdeveniment viral que ha anat de fòrum en fòrum i ha creat una germandat de fans.»
El País

«L'erotisme esdevé best seller.»
El Periódico de Catalunya

«Tu també t'has mossegat les ungles llegint la tòrrida història d'amor entre el seductor multimilionari Christian Grey i Anastasia Steele?»
Diez minutos

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2012
3 de mayo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
728
Páginas
EDITORIAL
Penguin Random House Grupo Editorial España
TAMAÑO
1,6
MB

Reseñas de clientes

thebestfried ,

Errates

Toda la trilogía me ha encantado. Lástima que el tercer libro en versión digital en catalán, tenga tantas erratas, que en algunas partes, sobretodo la última llegan a ser muy molestas.

Más libros de E L James

2012
2012
2012
2015
2012
2017

Otros libros de esta serie

2012
2012