Desconcert (AdN‪)‬

    • 9,99 €
    • 9,99 €

Descripción editorial

La nova i colpidora novel·la del guanyador del Premi Pulitzer per El clamor de los bosques, una imperiosa crida a l'atenció sobre els riscos que amenacen el nostre planeta.

Finalista del premi Booker 2021.

Finalista del National Book Award 2021.

Seleccionada pel club de lectura d'Oprah Winfrey.

L'astrobiòleg Theo Byrne busca formes de vida al cosmos mentre educa ell sol el seu peculiar fill de nou anys, en Robin, després de la mort de la seva dona. En Robin és un infant afectuós i dolç, que passa hores fent uns dibuixos molt elaborats d'animals en perill d'extinció, i que ara està a punt que l'expulsin de classe de tercer perquè ha clavat una bufetada a un amic. Malgrat que els problemes del fill s'agreugen, en Theo fa els possibles per no haver de medicar-lo amb fàrmacs psicoactius. Aleshores descobreix un tractament experimental de neurofeedback ideat per millorar el control de les emocions d'en Robin mitjançant unes sessions d'entrenament amb patrons gravats del cervell de la seva mare...

Amb unes descripcions del món natural sublims, una visió de la vida prometedora, més enllà dels nostres confins, i el relat d'un amor incondicional entre pare i fill, Desconcert és la novel·la més íntima i emotiva de Richard Powers. Dins seu hi resideix una pregunta: com podem explicar als fills la veritat sobre el nostre magnífic planeta, que està amenaçat?

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2022
24 de febrero
IDIOMA
ES
Español
EXTENSIÓN
368
Páginas
EDITORIAL
Alianza Editorial
TAMAÑO
1,2
MB

Más libros de Richard Powers & IMMA ESTANY MORROS

2019
2020
2022