Els Petitons

D'excursi‪ó‬

  • 0,99 €
  • 0,99 €

Descripción editorial

Ohhhhh! Què bonic! -diuen tots els nens i les nenes quan arriben al camp. Prats verds i arbres florits, Ocells que volen i canten. En Ton porta cireres  per a fer-s arracades. I, a l’hora de marxar s’emporten bellesa i alegria del camp a l’autocar i cap a casa!

Una història sobre la sensibilitat, la curiositat, la cura dels animals i el respecte per la natura.

Amb la col·lecció Els Petitons hem recuperat els contes sense paraules de la Pia Vilarrubias publicats per la Editorial Joventut fa 40 anys. Dibuixen fets quotidians com llevar-se, rentar-se, vestir-se o anar a l’escola; perquè els nens els puguin explicar als seus amics, germans, pares i Mestres. Fent servir la seva pròpia llengua i segons les seves possibilitats.

Les històries sense paraules els resultaran familiars i son un estímul per a moure als nens de 2 a 5 anys a parlar i una ocasió pels adults de trobar-se amb ells en un espai comunicatiu de qualitat, sense presses. Es tracta d’observar i trobar un sentit en cada imatge perque“és parlant que els menuts aprenen a trobar maneres de dir”.

Sobre l’autora i il·lustradora, Pia Vilarrubias:

S’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment.  El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.

És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil.

50 Històries publicades fins ara. 

 • GÉNERO
  Infantil
  PUBLICADO
  2018
  12 de noviembre
  IDIOMA
  CA
  Catalán
  EXTENSIÓN
  15
  Páginas
  EDITORIAL
  Edittio
  TAMAÑO
  14,9
  MB

  Más libros de Pia Vilarrubias

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018

  Otros libros de esta serie

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018