Doggerland Doggerland

Doggerland

    • 9,99 €
    • 9,99 €

Descripción editorial

El retrobament de dos amants. Una tempesta plana sobre el nord d’Europa. Les traces d’una terra submergida. Una novel·la fascinant.

Desembre de 2013. La potent depressió atmosfèrica batejada amb el nom de Xaver s’acosta al nord d’Europa convertida en una bomba meteorològica. Des del Met Office d’Exeter, Ted Hamilton és un dels encarregats de donar l’alerta. I avisa també la seva germana Margaret, professora de la Universitat de Saint Andrews, que té previst viatjar a Dinamarca per donar una conferència sobre Doggerland, una porció de terra que unia les costes del Regne Unit i el continent durant el Mesolític i que va ser engolida per les aigües de l’oceà.

Però en Ted no aconsegueix dissuadir-la’n, i a Dinamarca la Margaret coincidirà amb Marc Berthelot, la seva parella durant els anys d’estudiant. En Marc, que ara treballa per a la indústria petroliera i participa al mateix simposi, està inquiet per la sospita que en un futur no gaire llunyà es repeteixi un desplaçament de capes tectòniques com el que va suposar la desaparició de Doggerland, la qual cosa tindria conseqüències catastròfiques.

Enmig de la tempesta, que ja ha tocat terra i buida els carrers, es produeix el retrobament dels vells amants després de dues dècades. Però aquests personatges són tan sols una de les dimensions d’una novel·la que en té moltes: la humana, la geològica, la política, la històrica, l’ecològica, l’econòmica... Amb una prosa absorbent, Élisabeth Filhol explora les profunditats dels seus protagonistes i dels continents i escruta les depressions atmosfèriques i l’explotació dels recursos naturals que amenaça l’equilibri del planeta... Una novel·la agosarada, hipnòtica, portentosa.

GÉNERO
Ciencia y naturaleza
PUBLICADO
2020
2 de septiembre
IDIOMA
ES
Español
EXTENSIÓN
264
Páginas
EDITORIAL
Editorial Anagrama
TAMAÑO
862,9
KB

Más libros de Élisabeth Filhol

Sister-ship Sister-ship
2024
La Central La Central
2024
Storegga Storegga
2021
Doggerland Doggerland
2020
Doggerland Doggerland
2020
Doggerland Doggerland
2020