• 7,99 €

Descripción de la editorial

La Sandra és professora en un institut del barri de Sant Andreu. Fa dos anys que surt amb l'Albert, un escriptor que li havia fet de professor a la universitat, i no acaba d'enamorar-se'n. A l'institut hi ha un company que podria ser l'home ideal, i a classe hi té un alumne, l'Izan, que necessita la seva ajuda. Però la Sandra arrossega des de petita una relació turbulenta amb la seva família i està en guerra contra ella mateixa.

"El càstig" és una novel·la crua i vibrant, escrita amb una naturalitat inusual i amb dos personatges principals inoblidables.

"L'encreuament dels personatges i un magnífic retrat del món de l'institut i de la manera com parlen els nanos: tot quadra en aquesta novel·la. Quin talent per recrear la vida quotidiana i el món petit —i a la vegada infinit— dels adolescents. Quina troballa!"
Albert Forns


"Una incomoditat constant que no saps com però et fa somriure, i en vols més, sense parar, fins al final. I tot a través de l'oralitat d'una Barcelona que fins ara només existia als carrers. Trobaré molt a faltar la Sandra i l'Izan."
Andrea Gumes

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2020
14 octubre
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
184
Páginas
EDITORIAL
L'Altra editorial
TAMAÑO
1.8
Mb

Más libros de Guillem Sala