• 9,99 €

Descripción de la editorial

Hi ha contractes que no pots trencar ni quan ets mort... Un nou i addictiu cas de Joona Linna, el protagonista de Lhipnotitzador.

El cos de Carl Palmcrona, director general de lISP (Inspecció de Productes Estratègics), apareix penjat al seu luxós apartament del barri dÖstermalm, a Estocolm. A lhabitació no hi ha mobles: com ha pogut enfilar-se sense ajut? El mateix dia, en una embarcació a la deriva als afores de la ciutat, apareix el cadàver duna dona. Té els pulmons plens daigua salabrosa, però no en té restes ni a la roba ni a cap altra part del cos. Sha ofegat en una barca que encara sura? Només hi ha una persona capaç de resoldre aquests misteris: linspector Joona Linna.

«Va veure la soga?
Naturalment.
Però no tenia por que la pogués utilitzar? va preguntar en Joona.
No és cap malson morir.»

Alexander Ahndoril (Estocolm, 1967) i Alexandra Coelho Ahndoril (Helsingborg, 1966) van amagar-se sota el pseudònim Lars Kepler quan van escriure Lhipnotitzador, però lèxit aclaparador de la seva primera novel·la conjunta va fer que es decidissin a sortir a la llum. Tots dos havien escrit abans diverses novel·les i obres de teatre, però ha estat amb els llibres protagonitzats per Joona Linna, traduïts a més de 30 llengües, que han aconseguit lèxit internacional. Estan casats i tenen tres filles.

GÉNERO
Misterio y suspense
PUBLICADO
2011
24 febrero
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
629
Páginas
EDITORIAL
Ara Llibres
TAMAÑO
1.4
Mb

Más libros de Lars Kepler