El món d'ahir

Memòries d'un europeu

    • 1,0 • 1 valoración
    • 13,99 €
    • 13,99 €

Descripción editorial

'El món d'ahir' és un dels testimonis més commovedors i atractius del nostre passat recent, escrit a més amb el mestratge d'un europeu amarat de civilització i nostàlgic d'un món que es desintegrava a passos agegantats. Escriptor extraordinàriament popular i testimoni d'excepció dels canvis que van trasbalsar l'Europa del segle XX entre les dues guerres mundials, Zweig recorda, desposseït i en terra estranya-en unes circumstàncies personals d'insospitat dramatisme-, els moments cabdals de la seva vida, paral·lela al desmembrament d'aquella Europa central que es volia més lliure i segura, a recer de la bogeria i la tempesta. El resultat és un llibre fonamental, una de les millors obres de Zweig i referència inexcusable per entendre els deliris d'un segle devastador.



"La memòria del nostre passat més proper, exprimida per la sensibilitat d'un gran escriptor que el va viure amb absoluta intensitat".

Robert Saladrigas, 'La Vanguardia'



"Una gran radiografia de la cultura europea moderna".

Rafael Argullol, 'El País'



"Un home extraordinàriament sensible a qui el xoc de viure les dues grans guerres a Europa el va portar a recollir aquest lúcid testimoni".

'AVUI'



"El recomano amb vehemència als lectors".

Jordi Llovet, 'El País'

GÉNERO
Biografías y memorias
PUBLICADO
2011
1 de enero
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
536
Páginas
EDITORIAL
Quaderns Crema
TAMAÑO
2,1
MB

Más libros de Stefan Zweig

2019
2017
2012
2015
2016
2016

Otros clientes también compraron

2020
2018