Fiúk klubja

    • 7,49 €
    • 7,49 €

Descripción editorial

„Impresszív debüt. ...Aki kíváncsi a menő jogi cégek világára, az élvezni fogja Katz lebilincselő, brutális regényét.” (Publishers Weekly)
„Jól informált, árnyalt #MeToo sztori a vállalati jog világából, a cselekmény épp olyan zaftos, mint A Wall Street farkasában.” (Kirkus Reviews)
ILYEN KÖNYVET ÍRNA JOHN GRISHAM, HA NŐ LENNE, ÉS 25 ÉVVEL FIATALABB
Buzzfeed – amiket a legjobban várunk, 2020
A szabályokat férfiak alkotják. Ő pedig most mindet megszegi.
Alex Vogel munkát kap az egyik legnagyobb New York-i jogi cégnél, és ezzel, úgy érzi, valóra vált minden álma. Magas fizetés, izgalmas munka, péntek esténként dől a pezsgő és a koktél.  
De a makulátlan pedigréjű cég sötét titkokat rejteget. Alex kollégái el-eltűnnek a mosdóban, hogy kokaint szippantsanak, a vezető munkatársak az íróasztal alatt alszanak – ha egyáltalán jut idejük alvásra –, amikor pedig ébren vannak, gyanús ügyleteket fedeznek. Alex vadidegen nőkbe botlik, akik nem mernek feljelentést tenni, és hamarosan ráébred: ha be akar illeszkedni, neki is egynek kell lennie a fiúk közül – és szemet kell hunynia minden fölött. Be kell lépnie a klubba. Miközben kezd szétcsúszni az élete, Alex rádöbben: a fiúk klubja veszélyes hely...
Briliáns, megkerülhetetlen fejlődéstörténet, amely dokumentálja a vállalati jog világában karriert építő nők hangját.
Erica Katz álnéven jelentette meg első regényét, amelyre a Netflix azonnal opciós szerződést ajánlott. A szerző egy manhattani ügyvédi irodánál dolgozik. Mintha A cég című film világába lépnénk – csak éppen napjaink New Yorkjában. Feszült, baljós és szexi – világszerte ez 2020 egyik sikervárományos debütálása.

GÉNERO
Misterio y suspense
PUBLICADO
2020
6 de octubre
IDIOMA
HU
Húngaro
EXTENSIÓN
422
Páginas
EDITORIAL
21. Század Kiadó
TAMAÑO
4,3
MB

Más libros de Erica Katz

2022
2020
2022
2021
2021
2020