Fjalë të Vogla Fjalë të Vogla

Descripción editorial

Vëlla! Ti më kërkove disa këshilla. Atëherë dëgjo disa të

vërteta të përfshira në tetë tregime të shkurtëra, që duke

marrë parasysh qënien tënde ushtar, ato janë në formën e

krahasimeve të një natyre ushtarake. Unë e konsideroj nefsin shpirtin tim më të nevojshmin se të çdokujt tjetër për t’i dhënë këshilla. Në një kohë unë iu adresova nefsit tim në mënyrë të hollësishme me tetë Fjalë të inspiruara nga tetë

vërsete të Kur’anit, prej të cilëve unë pata përfituar. Tani unë

do t’i drejtohem shpirtit tim po me këto fjalë, por shkurtazi dhe me gjuhën e njerëzve të zakonshëm. Kushdo që dëshiron, mund të dëgjojë së bashku me mua.

 • GÉNERO
  Religión y espiritualidad
  PUBLICADO
  2018
  28 de septiembre
  IDIOMA
  SQ
  Albanés
  EXTENSIÓN
  157
  Páginas
  EDITORIAL
  Sözler
  TAMAÑO
  3,8
  MB

  Más libros de Said Nursi

  Destellos Destellos
  2017
  Tridhjetë e Tre Dritare Tridhjetë e Tre Dritare
  2017
  El Beneficio de la Enfermedad El Beneficio de la Enfermedad
  2024
  Gençlik Rehberi Gençlik Rehberi
  2023
  Mu'cizat-ı Ahmediye (A.S.M.) Mu'cizat-ı Ahmediye (A.S.M.)
  2021
  Dono a Consolazione Degli Afflitti Dono a Consolazione Degli Afflitti
  2020

  Otros clientes también compraron

  DASHURIA NDAJ ALLAHUT DASHURIA NDAJ ALLAHUT
  1991
  Paqe e Mirekuptim ne Kuran Paqe e Mirekuptim ne Kuran
  2021
  Shkrirje Ngjyrash Shkrirje Ngjyrash
  2013

  Otros libros de esta serie

  Tridhjetë e Tre Dritare Tridhjetë e Tre Dritare
  2017
  Fjala e Njëzet e Tretë Fjala e Njëzet e Tretë
  2017
  Mesazh Për Të Sëmurit Mesazh Për Të Sëmurit
  2017