• 4,99 €

Descripción editorial

Dus mijn Chihuahua heeft een beer bereden. Neem me niet kwalijk, een gigantische, beerachtige hond.


Nu zit de zinderend lekkere eigenaar van die beer achter me aan en eist een SOA-test... voor mijn huisdier.


Een ander probleem met deze aanranding van hond-op-hond? De mysterieuze eigenaar van de beer kan de sleutel zijn om mijn nieuwe onderneming te financieren en mijn bedrijf in speeltjes naar een hoger niveau te tillen. En met “speeltjes” bedoel ik het leuke soort, het soort dat elke vrouw (en man) nodig heeft.


Als ik er alleen maar achter kon komen wat hij verbergt - of mijn libido ertoe brengen om zich te gedragen. Omdat het combineren van zaken en plezier een slecht idee is en Dragomir Lamian is misschien niet wie hij lijkt te zijn.


OPMERKING: dit is een op zichzelf staande, vulgaire, romantische komedie met een zelfverzekerde, door speeltjes geobsedeerde heldin die elk Russisch bijgeloof dat er bestaat kent, haar ontmoeting met een lekkere, mysterieuze vreemdeling en twee oversekste honden, waarvan er een misschien zelf een speciaal speeltje heeft. Als een van de bovenstaande dingen niet jouw ding is, loop er dan nu van weg. Zet je anders schrap voor een feel-good rit waar je zeker om zult lachen.

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2021
2 de noviembre
IDIOMA
NL
Neerlandés
EXTENSIÓN
394
Páginas
EDITORIAL
Mozaika Publications
TAMAÑO
333,3
KB

Más libros de Misha Bell