• 14,99 €

Descripción de la editorial

Seks år gamle Thona forsvant i en parsellhage i Oslo for femten år siden. Hun er fortsatt savnet. Politiførstebetjent Marian Dahle har vært borte på grunn av dårlig psyke og skade, men får nå i oppdrag av Cato Isaksen å se på cold casesaken. Duedamens sønn, Glenn Haug, var lenge mistenkt.

I ly av gjenopptagelsen settes en brutal hevn ut i livet. Menn blir kidnappet, torturert og forsøkt drept. Ingen skjønner den grusomme sammenhengen, før det nesten er for sent. Ting er ikke slik de ser ut. Marian får en farlig fiende. Og en natt er han der, i huset hennes.


Dette er første Marian Dahle-bok. 


"Endelig en krim der alt klaffer. ... Unni Lindells første bok om Marian Dahle er et blinkskudd - skrevet i et språk som både bever og lever. ... Lindell kan virkelig skrive. Hun lager stemning fra første side, maner fram lukter og lyder, skaper varierte personer (...). Samtidig holder hun hele tiden tempoet oppe. Det er ikke et dødpunkt i denne boka, og intensiteten sitter også i språket. Det er så konsentrert skrevet, så befriende profesjonelt."

Cathrine Krøger, Dagbladet (terning 6)


"Elegant og hardslåande krim."

Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen (terning 5)


"Hun (Unni Lindell) har et meget godt blikk, skaper de rette stemningene med språket og beskriver menneskenes viderverdigheter på besnærende vis. Og hun er god på å skape kriminalgåter. (...) På sitt beste er JEG VET HVOR DU BOR en intens spennende sidevender med store doser nifs uhygge." 

Elin Brend Bjørhei, VG (4'er)


"Mot slutten av boka viser Lindell mesterklo. ...skaper en intens og klam psykologisk thriller, før hun har noen elegante twister helt på tampen. Da viser Lindell virkelig mestergrepet - " 

Ole Jakob Hoel, ADRESSEAVISEN


"Unni Lindells nye roman har alle virkemidlene som gjør henne til en av landets mest populære krimforfattere."

Geir Rakvaag, DAGSAVISEN


«For Marian Dahle, med sin dystre forhistorie, passer ypperlig til den mørke dreiningen som tydelig er i ferd med å skje i forfatterskapet. ... Akkurat nå er det hun som er den kanskje mest spennende helten i norsk krim. Og en helt som Marian Dahle tåler en farlig fiende. Samtidig konstruerer Unni Lindell som alltid en ypperlig handlingsgang, og gudene skal vite at det er tett mellom spenningstoppene.»

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad


«Lindell er en mester til å få sine karakterer til å leve, hun tegner gode karaktertyper og miljøbeskrivelsene er intense og full av finesser. 

(...)historien rundt Thona og Marian (som) byr på den beste framdriften og det er også der Unni Lindell briljerer med språk, skildringer og dybde av karakterene.» 

Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa (4'er)

GÉNERO
Misterio y suspense
PUBLICADO
2016
26 agosto
IDIOMA
NB
Noruego bokmål
EXTENSIÓN
399
Páginas
EDITORIAL
Aschehoug
TAMAÑO
8.1
Mb

Más libros de Unni Lindell