Libro 4 - Col·lecció ELS TINATONS

Juguem amb Gaud‪í‬

Català

  • 5,0 • 1 valoración
  • 7,99 €
  • 7,99 €

Descripción editorial

La colla dels Tinatons van al Parc Güell de Barcelona i comencen a jugar a amagar. La Tina els troba a tots menys a en Pau. 

Tots el cerquen per tot arreu fins que el troben somniant al costat del dragonet de trencadís…


La col·lecció ELS TINATONS


Aquests contes en format ebook s’adrecen als petits lectors de 5 i 6 anys que donen el primer pas al món de la lectura. Cada il·lustració s’acompanya d’un text molt breu en lletra d’impremta. 


A la col·lecció “Els Tintatons” hi trobareu un grup de nens i nenes que al mateix temps que conviuen i juguen, també imaginen, viatgen, i descobreixen el món que els envolta. L’univers dels personatges s’amplia respecte a la col·lecció anterior (“Nil i els seus ninots”) amb històries que ballen entre la realitat i la fantasia i exploren el valor de l’amistat, la curiositat pels fenòmens naturals, l’empatia amb els animals, l’emoció de compartir un descobriment… aventures plenes d’emocions, valors i actituds solidàries. 


Pia Vilarrubias s’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment.  El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.


És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil. 50 històries publicades fins ara.

 • GÉNERO
  Infantil
  PUBLICADO
  2019
  12 de enero
  IDIOMA
  CA
  Catalán
  EXTENSIÓN
  19
  Páginas
  EDITORIAL
  Edittionarius SL
  TAMAÑO
  10,1
  MB

  Más libros de Pia Vilarrubias

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018

  Otros libros de esta serie

  2019
  2019
  2019
  2019
  2018
  2018