• 6,99 €

Descripción editorial

Eletään 1300-luvun Norjassa. Kaikki ei ole mennyt Kristiina Lauritsantyttären ja Erlend Nikulauksenpojan avioliitossa niin kuin Kristiina toivoi. Erlendistä on paljastunut piirteitä, joita on vaikeaa antaa anteeksi. Kristiinasta on tullut myös äiti. Äitiys on kuitenkin tuonut mukanaan rakkauden lisäksi vaikeita kokemuksia. Kun Erlend Erlendinpoika syntyy, Kristiina huomaa heti, ettei lapsi jaksa imeä rintaa tarpeeksi paljon. Kristiinan elämän ylle kokoontuu lisää tummia pilviä, kun musta surma saapuu Norjaan.

"Kristiina Lauritsantytär 3: Risti" on kolmas osa Sigrid Undsetin kuuluisassa "Kristiina Lauritsantytär" -trilogiassa.

Keskiajan Norjassa naisen asema ei ole kummoinen. Kristiina Lauritsantytär ei kuitenkaan alistu vanhempiensa tahtoon, vaan haluaa päättää omasta elämästään. Vaan vievätkö päätökset Kristiinaa aina oikeaan suuntaan?

Nobel-voittaja Sigrid Undsetin kolmiosainen "Kristiina Lauritsantytär" johdattaa lukijan 1300-luvun Norjaan.

Sigrid Undset (1882–1949) oli norjalainen kirjailija, joka voitti Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1928. Undset työskenteli sihteerinä ennen kirjailijanuraansa. Hän julkaisi vuosien saatossa yli kaksikymmentä kaunokirjallista teosta. Undsetin kuuluisin teos on keskiajalle sijoittuva trilogia "Kristiina Lauritsantytär".

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2021
6 de agosto
IDIOMA
FI
Finés
EXTENSIÓN
1015
Páginas
EDITORIAL
Saga Egmont Finnish
TAMAÑO
1,3
MB

Más libros de Sigrid Undset

Otros libros de esta serie