La Klara i el Sol La Klara i el Sol

La Klara i el Sol

    • 2,5 • 2 valoraciones
    • 10,99 €
    • 10,99 €

Descripción editorial

L’esperada nova novel·la de Kazuo Ishiguro després del Premi Nobel. Una història de ciència ficció que s’interroga sobre allò que ens fa humans.

La Klara és una AA, una Amiga Artificial, especialitzada a tenir cura d’adolescents. Ara s’està en una botiga, esperant que algú la compri i se l’en­dugui a casa, a una llar. Mentrestant, contempla l’exterior des de l’aparador. Observa els vianants, com actuen, quins gestos fan, i és testimoni d’epi­sodis que no acaba d’entendre, com quan dos ta­xistes es barallen. La Klara és una AA peculiar, és més observadora i més donada a fer-se preguntes que la majoria dels seus congèneres. I, com els seus companys, necessita el Sol per alimentar-se, per carregar-se d’energia. ¿Què hi trobarà, al món exterior, quan surti de la botiga i se’n vagi a viu­re amb una família? ¿Desxifrarà bé els comporta­ments, els sobtats canvis d’humor, les emocions, els sentiments dels humans?

Aquesta és la primera novel·la de Kazuo Ishi­guro després de rebre el Premi Nobel. La Klara i el Sol és una preciosa paràbola sobre un món segre­gat i malmès, inquietantment proper al nostre. Hi emergeixen una contrastada potència fabuladora, una prosa exquisida i matisada i una capacitat única per explorar l’essència de l’ésser humà i fer-se preguntes torbadores.

GÉNERO
Ciencia ficción y fantasía
PUBLICADO
2021
3 de marzo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
384
Páginas
EDITORIAL
Editorial Anagrama
TAMAÑO
736,8
KB

Más libros de Xavier Pàmies & Kazuo Ishiguro

Una confabulació d'imbècils Una confabulació d'imbècils
2015
No em deixis mai No em deixis mai
2017
El ministeri de la felicitat suprema El ministeri de la felicitat suprema
2017
Els primers contes Els primers contes
2016