• 9,99 €

Descripción de la editorial

Manual per prevenir i reduir la por i la fòbia a volar.INCLOU VÍDEOS, INTERACTIVITAT I AUTOAVALUACIONS.Has evitat els viatges en avió perquè tens por de volar ? ¿No vas a descobrir nous llocs i destinacions o vas a veure la gent que t’estimes perquè et sents més segur/a a terra? Volar et podria ajudar a impulsar la teva carrera professional?

 

 

Completa el manual d’autoajuda de la por de volar i alliberat de les limitacions causades per la por, tant de les d’abans de viatjar en avió, com del malestar durant el vol . Sentir-te més confiat i més relaxat et permetrà gaudir dels teus viatges. Podràs visitar llocs interessants, viatjar a veure els teus amics i familiars i fer viatges de negocis, amb major comoditat i confiança .

 

Llegir el Manual d’autoajuda de la por de volar t’ajudarà a entendre què hi ha darrera la teva por. Comprendràs les teves reaccions i aprendràs a utilitzar eines i mètodes especialment dissenyats per reduir la teva ansietat, alliberant-te per poder volar a qualsevol lloc amb més tranquil·litat i confiança.

 

Dissenyat per psicòlegs i fonamentat en anys d’investigació i pràctica clínica el manual d’autoajuda   t’ajudarà a alliberar-te de la teva por i posarà el món als teus peus. Segueix els continguts i enlaira’t aviat! 

 

Vídeos que conté el manual: 

 

1. Què és una fòbia?  

2. Com sentim la por?  

3. Per què tenc una fòbia ?  

4. Per què es mantenen les fòbies?  

5. Com solucionar una fòbia?  

6. Què és una jerarquia d'exposició?  

7. Com puc practicar l'autoexposició?  

8. Com practicar la respiració abdominal?  

9. Gestioni els seus pensaments  

10. Canviau la vostra forma de pensar  

11 Distorsions generades per pensaments negatius 
 

 *Aquest manual no és un substitut d'un tractament psicològic individual quan la por s'ha convertit en un trastorn psicològic.

GÉNERO
Salud, mente y cuerpo
PUBLICADO
2014
10 octubre
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
115
Páginas
EDITORIAL
JMGM
TAMAÑO
370.9
Mb

Más libros de Joan Miquel Gelabert Mir