• 11,99 €

Descripción de la editorial

Segons l’Allan tots els conflictes de la humanitat tenen el següent principi: «Ets un tonto. No, tu ets més tonto. No, tu ho ets més», però tot es pot arreglar amb una ampolla d’aiguardent i ganes de deixar-ho tot enrere i mirar el futur.
L’Allan fa cent anys. A la residència on viu tots estan a punt de celebrar-ho, però ell ha decidit tocar els dos. Salta per la finestra i fuig cap a l’estació. Puja al primer autobús i s’emporta una maleta plena de diners que només havia de vigilar una estona. Immediatament té al darrere els mafiosos, la poli i els responsables de la residència, que han perdut L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra. A partir d’aquí comença una rocambolesca persecució on l’Allan aconsegueix superar totes les dificultats gràcies a la seva calma estoica i a l’ajuda del grup de pintorescos amics que anirà fent pel camí.
Aquesta aventura esbojarrada s’alterna amb la història de la vida del murri Allan. Un home normal i corrent, especialista en explosius, apolític i inculte però que no s’ajup davant del poder. ¿Com pot ser que l’Allan sopi amb el futur president Truman? ¿I que conegui Churchill, Mao, Franco, De Gaulle o que, en un moment d’eufòria etílica, ajudi Stalin a fabricar la bomba atòmica?

Un viatge delirant per la història del segle XX que fa petar de riure.

Premi al millor llibre dels llibreters suecs. 31 traduccions.
Una pel·lícula en marxa. 2.000.000 de llibres venuts.
Un èxit immediat, impetuós i planetari.

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2013
1 enero
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
416
Páginas
EDITORIAL
La Campana Editorial
TAMAÑO
1.6
Mb

Reseñas de los clientes

MarcM70 ,

Una sorpresa meravellosa

Vaig estar a punt de deixar el llibre al començament, però he quedat meravellat. Una delícia.

Moiprat ,

Genial

Gran sàtira política del segle XX. Genial en tots els aspectes i molt divertit

Andreu-72 ,

Molt bo

Divertit

Más libros de Jonas Jonasson