L'avinguda de les il·lusions

    • 5,99 €
    • 5,99 €

Descripción editorial

Una dona rebel. Un destí incert.

I un somni impossible:

conquistar els escenaris de Barcelona.

Barcelona, 1909. Les germanes Francisca

i María Romero arriben a la ciutat en plena Setmana Tràgica per servir a casa dels

Puig, una família adinerada de la burgesia catalana. Als carrers, els treballadors lluiten per unes condicions més dignes, mentre la classe alta s'aferra als seus privilegis. La Francisca té un caràcter indomable i el cap ple de pardals; somia ser artista i tenir una vida més lliure i emocionant que la que la societat li ha atorgat. Aviat coneixerà en Joan, un jove anarquista que li robarà el cor i li farà descobrir l'esplendor i la màgia del Paral·lel.

Quan un esdeveniment fatídic sacseja l'ànima de les germanes Romero, la Francisca es llançarà a perseguir el seu somni: convertir-se en la reina dels teatres del Paral·lel. Hi buscarà el seu lloc i jugarà amb les lleialtats en una Barcelona revolucionària i en plena ebullició teatral. Alhora, coneixerà el costat més fosc de la ciutat, viurà la humiliació, la solitud, la traïció i un amor impossible que marcarà la seva vida. Lluitarà per assolir els seus somnis i

descobrirà que els camins que ens separen amaguen els llaços que ens uneixen.

Ressenya:
«L'amor, l'amistat, les aspiracions frustrades, com de dura pot resultar a vegades la vida... Tot això a través de la mirada d'una jove que només tracta d'escapar de la vida que se li ha imposat per poder ser feliç fent el que realment li agrada. L'avinguda de les il·lusions és una novel·la fascinant i completament absorbent.»
Mewmagazine.es

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2020
28 de mayo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
707
Páginas
EDITORIAL
Penguin Random House Grupo Editorial España
TAMAÑO
1,6
MB

Más libros de Xavi Barroso

2020
2022