Les sabates noves d’en Nil

Català

  • 1,49 €
  • 1,49 €

Descripción editorial

En Nil desa les sabates noves al sabater.

Mentre, la Lina i el Jotu l’espien des del passadís. Quan en Nil se´n va, la Lina obre l’armari, es posa les sabates i comença a ballar i a donar voltes. Després es disfressa i fa la presumida. El Bip els sent riure i surt del seu llibre.


Tot d’una en Jotu diu a la Lina: –Ara em toca a mi! 
La Lina li calça les sabates i en Jotu camina de manera estranya. No saps caminar amb sabates? –li diu la Lina. –Sí, –respon el Jotu– però no les vull embrutar! Llavors es posa a caminar cap per avall.
Al final li toca al Bip. I què fa el Bip? el Bip agafa empenta i puja per la paret, corre pel sostre i amb molta màgia surt volant per la finestra fent giragonses pel cel mentre la Lina i el Jotu se’l miren bocabadats! Quan torna s’emporta les sabates d’en Nil cap al seu llibre.

Arriba en Nil i no troba les sabates. Llavors, junt amb la Lina i el Jotu miren dins el llibre i veuen el Bip presumint de sabates vermelles entre els pingüins. El Bip se´n adona que ha fet enfadar els amics i els torna les sabates o més aviat, les hi tira pel cap? Però en Nil torna a estar content amb les seves sabates vermelles.


La col·lecció NIL I ELS SEUS NINOTS

El Jotu i la mona Lina representen dues joguines d’en Nil. El Bip és un pingüí dibuixat, força surrealista, que surt i entra quan ell vol d’un llibre de coneixements sobre el món dels pingüins.

En la major part dels contes en Nil proposa diverses activitats als seus ninots com: anar a passeig, fer construccions, jugar a pilota, fer una festa, dibuixar, netejar…

En aquesta col·lecció es posa de relleu les expressions emotives dels personatges com són els gelos, la necessitat del petó abans d’anar a dormir, la por, l’enuig, la rivalitat, la impaciència i la generositat davant l’arribada d’un germanet. Els ninots fan mostra de creativitat en trobar com fer servir les sabates noves d’en Nil, sobretot el Bip que les fa servir per sortir volant per la finestra…

 • GÉNERO
  Infantil
  PUBLICADO
  2018
  18 de abril
  IDIOMA
  CA
  Catalán
  EXTENSIÓN
  19
  Páginas
  EDITORIAL
  Edittio
  TAMAÑO
  3,9
  MB

  Más libros de Pia Vilarrubias

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018

  Otros libros de esta serie

  2018
  2018
  2018
  2018
  2018
  2018