• 4,49 €

Descripción de la editorial

Una nova novel·la de l'autora de ¿Solo amigos? i Miscelánea.

No et pots perdre la romàntica i inesperada història de la Lucía i l'Álvaro.

La Lucía és infermera i, empesa per la seva amiga íntima, accepta una feina temporal en un centre d'esports de risc a la Serra de Gredos. El lloc està gestionat per la família Navas i cadascun dels quatre fills porta una part de les activitats.

Només arribar-hi, la Lucía es troba amb l'Álvaro, el més gran dels germans; un home desagradable, esquerp i amb un passat turbulent que professa una intensa animadversió contra les dones des de la seva separació matrimonial.

Només la filla d'aquest, la petita Berta, aconseguirà un apropament entre tots dos, el que farà que la Lucía descobreixi que ell no és el que aparenta...i potser tampoc sigui cert el que s'explica d'ell.

El que s'ha dit als blocs:
«Llums i ombres és una novel·la encisadora, més seriosa, emotiva i carregada de sentiments i emocions. Una història que ens ensenya que és possible superar els fantasmes del passat i que les segones oportunitats de la vida sí existeixen.»
Bloc Los libros. Mi paraíso literario

«Una novel·la apassionada i plena d'emocions on trobaràs una història d'amor que t'empenta a enfrontar-te als fantasmes del passat per poder gaudir-la al 100%. El toc de tendresa l'aporta, com no podria ser d'una altra manera, una nena preciosa que està sempre on menys l'esperes, però que aconsegueix provocar-te un somriure cada cop que apareix a la novel·la.»
Bloc Adictabooks

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2019
23 de abril
IDIOMA
ES
Español
EXTENSIÓN
276
Páginas
EDITORIAL
Penguin Random House Grupo Editorial España
TAMAÑO
1,5
Mb

Más libros de Ana Álvarez