Magia Magia

Magia

    • 2,99 €
    • 2,99 €

Descripción editorial

Un roman minunat despre căsnicie, pasiune, pierdere, renaștere și puterea tămăduitoare a iubirii
Miranda și David, un cuplu cu o căsnicie care trece prin momente dificile, se mută din Londra într-un conac de țară renumit odinioară pentru superba lui grădină. Însă realitatea se dovedește foarte diferită de visul bucolic al Mirandei. Curând, nefericirea latentă din familie iese la suprafață, izolându-l pe fiecare membru al familiei în propriile resentimente și singurătate. David este preocupat doar de slujba de la Londra și de amanta lui, cei doi copii se ceartă încontinuu, iar fiul ei Gus terorizează atât animalele de la fermă, cât și pe noii lui colegi de școală.
Pe neașteptate însă, un francez enigmatic îi solicită postul de grădinar, promițând să readucă la viață frumusețea grădinii. Cu înțelepciune și blândețe, el începe totodată să vindece durerile trecutului și prezentului. Ca prin magie, grădina începe să revină la frumusețea de odinioară, iar Miranda să se îndrăgostească de acest bărbat, deosebit de toți cei pe care i-a cunoscut până atunci.
Dar cine este cu adevărat Jean-Paul? Când Miranda găsește jurnalul Avei Lightly, fosta proprietară a conacului, ea descoperă nu numai o tulburătoare poveste de dragoste și paralele cu propria viață, dar și secretul pe care Jean- Paul l-a purtat in suflet mai bine de două decenii.

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2018
6 de marzo
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
416
Páginas
EDITORIAL
Litera Media Group
TAMAÑO
2,8
MB

Más libros de Santa Montefiore

Los secretos del faro Los secretos del faro
2014
Canciones de amor y guerra Canciones de amor y guerra
2019
Una casa de verano Una casa de verano
2015
Hijas del castillo Deverill Hijas del castillo Deverill
2019
El último secreto de los Deverill El último secreto de los Deverill
2019
Una casa junto al mar Una casa junto al mar
2015

Otros clientes también compraron

Secretul orhideei Secretul orhideei
2019
Trandafirul Nopții Trandafirul Nopții
2020
A doua șansă A doua șansă
2019