Mosaic

Intimitats

    • 11,99 €
    • 11,99 €

Descripción editorial

Mosaic és l'únic llibre que Víctor Català va escriure en primera persona. Ara el camí no el fa la imaginació: ella és el seu propi personatge, t'acull en la intimitat per mostrar-te com s'ha format l'artista i com ha batallat per ser lliure des de ben petita.

Intimitats serà el primer de tres volums que recuperem a Club Editor, íntegres per primer cop. Les curadores, Agnès Prats i Blanca Llum Vidal, han descobert 17 peces inèdites del Mosaic al Fons Víctor Català de l'Escala: són els "Fòssils", records de la primera infància de Caterina Albert.
Són episodis curts, impresos tan vivament en la memòria que esclaten en ser rescatats. N'hi ha de deliciosos, com quan juga amb les bestioles del jardí de la infància. I d'impressionants, com quan t'ensenya les parets que va pintar al menjador de casa, personals pintures rupestres.
A la segona part del llibre hi ha el conte "Mon niu", on la Víctor descriu les golfes des d'on escriu —¿i no és aquesta la cambra pròpia? Cal posar Víctor Català al costat de les seves germanes Virginia Woolf, Alice Munro o Marguerite Duras.

GÉNERO
Biografías y memorias
PUBLICADO
2021
7 de septiembre
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
320
Páginas
EDITORIAL
Club Editor 1959 S.L.
TAMAÑO
2,5
MB

Más libros de Víctor Català, Blanca Llum Vidal & Agnès Prats

2020
2011
2021
2020
2021