Multiplica les vendes amb Amazon

    • 0,99 €
    • 0,99 €

Descripción editorial

Si vens qualsevol tipus de producte, ho has de fer a Amazon, i fer-ho bé!

Per a què vull un llibre sobre com vendre a Amazon si la mateixa empresa ja em facilita un tutorial complet? Doncs perquè si bé la plataforma de comerç electrònic que ofereix Amazon és molt sòlida, és també complexa, i pel camí tindràs moltes oportunitats de cometre errors. Uns errors que et pots estalviar si algú te'ls explica. I és que vendre dins Amazon no és bufar i fer ampolles. Pot donar-te grans beneficis, sí, però has de saber fer-ho bé.

Aquest llibre et dóna les claus per dur a terme tot el procés amb èxit: què vendre, com registrar-te com a venedor i enfrontar-te a tota la paperassa, com introduir els productes (listings) i fixar els preus, com establir un sistema logístic (emmagatzematge, enviaments i gestió de l'estoc), com donar a conèixer els teus productes, com facturar i fer un seguiment, etc.

Així mateix, t'ensenya els trucs per treure-li el màxim partit a la plataforma líder en comerç electrònic. Una guia, en definitiva, indispensable si vols estar present, i vendre, a la botiga més gran del món.

GÉNERO
Finanzas para empresas y particulares
PUBLICADO
2017
4 de abril
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
164
Páginas
EDITORIAL
Kit-book Servicios editoriales
TAMAÑO
2,9
MB

Más libros de Alexandre Saiz Verdaguer