Museu del Modernisme Catal‪à‬

Nova Col·lecció 2013

    • 5,0 • 3 valoraciones

Descripción editorial

Amb motiu del 3r aniversari, el Museu del Modernisme Català presenta trenta noves obres dels artistes més rellevants del nostre llegat cultural.


En aquest llibre trobarà una selecció d'aquestes novetats, entre les quals destaquen la reixa de la desapareguda Casa Mateu - coneguda com La Miranda - projectada per Antoni Gaudí i Francesc Berenguer a Llinars del Vallès (Barcelona).

També dos dibuixos al carbó i pastel de Ramon Casas, un dels quals és el retrat de la seva model, amant i esposa Júlia Peraire, en què predominen els gustos de la moda de començaments del segle XX.


Tanmateix es presenten en primícia mobiliari de la Casa Trinxet de Josep Puig i Cadafalch, i espectaculars obres d'ebenisteria de Joan Busquets i Gaspar Homar, al costat de les quals trobaran recursos interactius que li proporcionaran de forma amena informació addicional, que fa referència a aspectes constructius del mobiliari de finals del segle XIX i principis del XX.

GÉNERO
Arte y espectáculo
PUBLICADO
2013
23 de marzo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
23
Páginas
EDITORIAL
Museu del Modernisme Català
TAMAÑO
38
MB

Más libros de Gabriel Pinós, Juan C. Bejarano, Teresa-M. Sala, Beatriz Maeztu, Pilar Vélez, Mireia Freixa & Eliseu Trenc

2013
2013
2013

Otros clientes también compraron

2014
2012
2013
2021
2012
2013