Nästan borta (Au Pairen—Bok ett‪)‬

    • 3,99 €
    • 3,99 €

Descripción editorial

"GRANNEN är full av helt oväntade tvister - du kommer att sitta på helspänn från början till slut. Det är Blake Pierce när hon är som bäst! Ännu en spänningsladdad rysare och ett riktigt mästerverk. Jag kan verkligen rekommendera den för alla läsare som uppskattar en otroligt välskriven thriller, med psykologisk spänning och ett helt oväntat slut. Det här är den första boken i ännu en serie som ser riktigt lovande ut. Jag klarar knappt av att vänta på nästa bok."

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos


NÄSTAN BORTA (AU PAIREN—BOK #1) är debutromanen i en ny psykologisk serie av bästsäljande författare Blake Pierce, vars främsta bästsäljare BORTA (Bok #1) (gratis att ladda ner) har över fått 1,000 5-stjärniga recensioner.


När tjugotreåriga Cassandra Vale tar på sig sitt första jobb som au pair, hamnar hon hos en välbärgad familj på en avsides herrgård utanför Paris och allt verkar för bra för att vara sant. Men snart upptäcker hon att bakom de förgyllda grindarna döljer sig en dysfunktionell familj, ett vanställt äktenskap, besvärliga barn och hemligheter för mörka för att kasta ljus över.


Cassandra är övertygad om att hon äntligen har fått en nystart när hon anställs som au pair i den idylliska franska landsbygden. Alldeles bortom Paris stadsgräns står Duboisfamiljens herrgård som en relik från det förflutna, med familjen som sina bildsköna invånare. Det är den flykt Cassandra behöver—tills hon avslöjar mörka hemligheter som tyder på att saker och ting inte är så glamorösa som de verkar.


Under rikedomarna ligger en väv av illvilja, en som för Cassandra tycks alldeles för bekant och framkallar drömmar från hennes eget våldsamma och torterade förflutna, från vilket hon desperat försökt fly. När ett grovt mord river isär hemmet, hotar det att ta med sig hennes sköra psyke med sig ned.


Ett spännande mysterium fyllt med komplexa karaktärer, lager på lager av hemligheter, dramatiska vändningar och rafflande spänning—NÄSTAN BORTA är bok #1 i en psykologisk thrillerserie som du inte kommer att kunna lägga ned.


Bok #2—NÄSTAN FÖRLORAD—finns tillgänglig att förboka!

GÉNERO
Misterio y suspense
PUBLICADO
2019
11 de diciembre
IDIOMA
SV
Sueco
EXTENSIÓN
250
Páginas
EDITORIAL
Blake Pierce
TAMAÑO
4,7
MB

Más libros de Blake Pierce

2019
2021
2017
2016
2018
2019