No li diguis a la mama que he marxat a Mongòlia en moto

    • 5,0 • 1 valoración
    • 8,99 €
    • 8,99 €

Descripción editorial

 Puja't a la moto amb Ricard Fité i acompanya'l fins a Mongòlia en una aventura transcontinental. Un dels llibres més valorats pels lectors d'ebook, il·lustrat amb fotos i mapa. 

 Un dia, l'autor va veure a Internet un vídeo sobre una esbojarrada competició anomenada Mongol Rally, que creuava Europa i Àsia per arribar fins a Mongòlia. Va decidir participar i, per a més dificultats, fent-ho amb la seva antiga Yamaha de 250. D'aquesta forma, va començar un viatge que el va dur fins al cor de l'Àsia Central, a la pàtria de Gengis Kan. Una ruta d'11.000 km amb grans espais i sensacions de plenitud, però també amb policies corruptes, tatuadors immisericordes i noies amb ganes de marxa. Una emocionant aventura pel Far East, la nova frontera del segle XXI. 

"Viatger d'aquests temps, el llibre del Ricard et divertirà i t'ajudarà a començar la teva pròpia ruta".
Emilio Scotto, rècord Guinness pel viatge més llarg en moto.

"Llibertat, aventura no exempta de risc i un gran sentit de l'humor. Un llibre de viatges amè, divertit i de vegades inquietant".
Sito Pons, bicampió del món de motociclisme.

"Una aventura amb majúscules disfressada de fet mundà, un viatge com els d'abans, perlat de peripècies i situacions rocambolesques".
Roberto Naveiras, director del programa Viajo en moto.

"La vida només es viu un cop, el món es per gaudir-lo i l'aventura la portem dintre per tots els nostres avantpassats, que eren aventurers i guerrers. Molt bo el llibre, el documental i l'experiència. Et felicito".
Jordi Arcarons, participant del Ral·li París-Dakar en 16 edicions.

GÉNERO
Viajes y aventura
PUBLICADO
2018
12 de marzo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
216
Páginas
EDITORIAL
Diëresis
TAMAÑO
2,1
MB

Más libros de Ricardo Fité

2018
2019