CLÁSICOS - Clásicos a Medida (C. Valenciana)

Oliver Twist

Edición en valenciano

    • 8,99 €
    • 8,99 €

Descripción editorial

"Oliver Twist" és la segona novel·la de l'escriptor anglés Charles Dickens, el qual la va iniciar en 1837, quan a penes tenia vint-i-cinc anys. Es tracta d'una obra nova en la literatura anglesa pel fet de ser una novel·la de realisme social que té com a protagonista un xiquet.

"Oliver Twist" és una novel·la que no pot faltar en cap biblioteca. La poden llegir lectors de qualsevol edat i de qualsevol lloc, perquè el tema que planteja sobrepassa les fronteres del temps i de l'espai: el de la persona que lluita per sobreviure i trobar el seu lloc en la societat o, el que és el mateix, la lluita del dèbil contra el fort, del bé contra el mal. Per això, aquesta obra no és d'ahir ni de hui, sinó de sempre.

La novel·la és una traducció i adaptació de l'original anglés. Alguns dels capítols s'han simplificat, a fi que una creació tan extensa com aquesta cabera en el marc reduït d'aquestes pàgines; però és important ressaltar que no s'han alterat en absolut ni l'argument ni el sentit últim de l'obra.

GÉNERO
Infantil
PUBLICADO
2021
28 de octubre
IDIOMA
ES
Español
EXTENSIÓN
160
Páginas
EDITORIAL
ANAYA INFANTIL Y JUVENIL
TAMAÑO
16,8
MB

Más libros de Charles Dickens, Lourdes Íñiguez Barrena, Monica Armino & Francesc Ferrandis Escrivà

1934
2013
2013
2000
1934
1861

Otros libros de esta serie

2021
2021
2021