Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya

Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya

Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura

  • 5,0 • 1 valoración

Descripción editorial

Dins del marc dels actes de celebració de l’Any Ramon Llull, la Biblioteca de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya publiquen Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya. Aquesta obra vol apropar als lectors un dels pensadors catalans més universal de tots els segles a través d’aquest llibre electrònic optimitzat per a dispositius mòbils. 

Aquest llibre presenta diferents estudis redactats per experts en la vida i obra d’aquest escriptor i filòsof i es complementa amb una sèrie d’entrevistes –conduïdes per Joan Santanach– a investigadors especialistes sobre l’autor: Lola Badia, Alexander Fidora, Amador Vega i Albert Soler, amb l’aportació de Ricard Torrents, expert en Verdaguer. Igualment s’hi poden escoltar lectures de fragments de textos tan rellevants com el Llibre de Meravelles o el Llibre del gentil, fetes pels mateixos entrevistats, i una interpretació inèdita d’Antoni Rossell del poema Desconhort enregistrada a Sant Pau del Camp.

Els textos, a càrrec de Joan Santanach, ajuden a conèixer diverses facetes d’aquest autor, a més a més de presentar una selecció dels manuscrits i impresos més significatius conservats a la Biblioteca de Catalunya. El darrer capítol inclou una selecció bibliogràfica actualitzada.

El llibre és d’accés lliure en format EPUB per a dispositius iOS, Adroid i en format .PDF per a ordinador. Es distribueix sota una llicència de Creative Commons que n’autoritza la reproducció, distribució i comunicació pública sense afany de lucre.

 • GÉNERO
  Historia
  PUBLICADO
  2021
  18 de noviembre
  IDIOMA
  CA
  Catalán
  EXTENSIÓN
  197
  Páginas
  EDITORIAL
  EADOP Generalitat de Catalunya
  TAMAÑO
  461,6
  MB

  Más libros de Joan Santanach

  Ramon Llull in the Biblioteca de Catalunya Ramon Llull in the Biblioteca de Catalunya
  2020
  Llibre del coc Llibre del coc
  2018
  Llibre de Sent Soví Llibre de Sent Soví
  2014

  Otros clientes también compraron

  Memòria de l’Any Llull Memòria de l’Any Llull
  2019
  Música i litúrgia medieval a la Biblioteca de Catalunya (s. IX-XIII) Música i litúrgia medieval a la Biblioteca de Catalunya (s. IX-XIII)
  2021
  Les cròniques catalanes Les cròniques catalanes
  2021
  Dels trobadors a Ausiàs March: el patrimoni de la Biblioteca de Catalunya Dels trobadors a Ausiàs March: el patrimoni de la Biblioteca de Catalunya
  2021
  Mistral a Catalunya Mistral a Catalunya
  2021
  El patrimoni gastronòmic català i la seva cuina El patrimoni gastronòmic català i la seva cuina
  2021