• 1,99 €

Descripción de la editorial

Els Tinatons van a la platja. Mentre uns juguen a pilota, els altres es fan a mar amb una barca. D’un capbussó s’enfonsen mar endins.

Un pop els observa  des de darrera d’una roca  Quan neden amunt per tornar a la barca, el pop els estira i els torna mar endins a visitar el seu jardí marí.


La col·lecció ELS TINATONS


Aquests contes en format ebook s’adrecen als petits lectors de 5 i 6 anys que donen el primer pas al món de la lectura. Cada il·lustració s’acompanya d’un text molt breu en lletra d’impremta. 


A la col·lecció “Els Tintatons” hi trobareu un grup de nens i nenes que al mateix temps que conviuen i juguen, també imaginen, viatgen, i descobreixen el món que els envolta. L’univers dels personatges s’amplia respecte a la col·lecció anterior (“Nil i els seus ninots”) amb històries que ballen entre la realitat i la fantasia i exploren el valor de l’amistat, la curiositat pels fenòmens naturals, l’empatia amb els animals, l’emoció de compartir un descobriment… aventures plenes d’emocions, valors i actituds solidàries. 


Pia Vilarrubias s’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment.  El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.


És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil. 50 històries publicades fins ara.

GÉNERO
Niños
PUBLICADO
2019
16 enero
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
19
Páginas
EDITORIAL
Edittionarius S.L.
TAMAÑO
8
Mb

Más libros de Pia Vilarrubias

Otros libros de esta serie