Rehumanitzant la tecnologia Rehumanitzant la tecnologia

Rehumanitzant la tecnologia

Claus per sobreviure com espècie a l'era digital

    • 9,99 €
    • 9,99 €

Descripción editorial

Rehumanitzant la tecnologia aborda l’impacte de la tecnologia i la revolució digital en les persones, l’empresa i la societat, destacant tant els seus avantatges com els seus desafiaments. La tecnologia pot acostar a les persones, facilitar tasques quotidianes com comprar o estudiar, i incrementar la productivitat de les empreses, però també pot tenir conseqüències negatives en la salut

i la felicitat de les persones.

La revolució digital i la tecnologia tenen un impacte transformador: ha canviat la forma en què vivim, ha generat un canvi disruptiu en l’economia, les persones i la societat. I és necessari ara més que

mai, humanitzar les relacions i promoure un enfocament més equilibrat i conscient de la tecnologia per a aconseguir una societat més justa i feliç.

En aquest context de transformació digital constant des de principis del segle XXI, sorgeixen nous dispositius més potents i fàcils d’usar, connexions més ràpides i continguts més captivadors.

D’una banda, l’ús excessiu de dispositius i la hiperconexión poden portar a problemes d’addicció i afectar negativament la salut mental i física. També s’observa un augment en els nivells d’infelicitat, i l’impacte negatiu de la digitalització en la societat.

D’altra banda, la tecnologia ben gestionada pot augmentar la felicitat i facilitar la connexió entre persones. Pot ajudar a estalviar temps i gestionar més i millor segons quin aspecte del nostre dia a dia, i pot automatitzar processos mentre posa en valor el talent de les persones.

És necessari trobar un equilibri entre el món digital i el món real, amb especial atenció a la nostraalimentació, el nostre descans, la nostra activitat física i la nostra socialització. Prendre consciència de les nostres accions i consums, tant físics com digitals, aspectes fonamentals per a viure una vida saludable i sostenible en tots els aspectes.

GÉNERO
Negocios y finanzas personales
PUBLICADO
2024
29 de marzo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
204
Páginas
EDITORIAL
Profit Editorial
TAMAÑO
4,7
MB

Más libros de Joana Barbany Freixa