• 8,49 €

Descripción de la editorial

En smuk efterårsmorgen finder en ung skovfoged resterne af et lig. Kragerne viser hende vej til liget i jagttårnet, men de har ikke efterladt meget at gå efter for kriminalkommissær Judith Krieger. De store skove og dybe dale uden for Köln virker ikke længere så idylliske, og roen er forstyrret i den ashram, der ligger i skoven.

 Mere og mere indædt kæderyger Krieger sig stadig længere væk fra en ordentlig efterforskning, hvor det eneste, hun afslører, er sine mange lig i lasten. Hun kan ikke samarbejde med sin nye partner, den ambitiøse Manni, og efterhånden bliver det tydeligt selv for hendes sympatiske chef, at hun ikke magter opgaven. Men heller ikke den evindeligt pebermyntepastil-tyggende Manni kan levere varen, før en suspenderet, men skræmmende effektiv, Krieger pludselig overrasker.


SKOVEN ER TAVS er første bind i serien om et nyt, skævt makkerpar: Den purunge, kvikke Manfred (Manni) Korzilius og den skarpe singlestrisser Judith Krieger.

Gisa Klönne (født 1964) er journalist og forfatter. Hun bor i Köln, hvor serien om Judith Krieger og Manfred (Manni) Korzilius også foregår. SKOVEN ER TAVS vakte stor begejstring, da den udkom i Tyskland, og magasinet BÜCHER skriver ganske enkelt om forfatteren: Klasse, “die Klönne”!

GÉNERO
Misterio y suspense
PUBLICADO
2018
16 mayo
IDIOMA
DA
Danés
EXTENSIÓN
400
Páginas
EDITORIAL
Forlaget Modtryk
TAMAÑO
1.1
Mb

Más libros de Gisa Klönne

Otros libros de esta serie