• 9,99 €

Descripción de la editorial

La biografia definitiva de Steve Jobs, creador d'Apple, escrita amb la seva total col·laboració.

La mort de Steve Jobs ha commogut el món. Després de tenir-hi més de quaranta entrevistes en els darrers dos anys, i amb més d'un centenar de persones del seu entorn: familiars, amics, adversaris i col·legues, Walter Isaacson ens presenta l'única biografia escrita amb la col·laboració de Jobs, el retrat definitiu d'una de les icones indiscutibles del nostre temps, la crònica de l'agitada vida i la desgastant personalitat d'un geni que, amb la seva creativitat, energia i afany de perfeccionisme, va revolucionar sis indústries: la informàtica, el cine d'animació, la música, la telefonia, les tauletes i l'edició digital.

Conscient que la millor manera de crear valor al segle XXI és connectar la creativitat amb la tecnologia, Jobs va fundar una empresa en la qual els impressionants salts de la imaginació van de bracet de sorprenents fitestecnològiques.

Tot i que Jobs va col·laborar en el llibre, no va voler controlar el contingut, ni tan sols exercir el dret a llegir-lo abans de la publicació. No va defugir cap tema, i va encoratjar la gent que coneixia a parlar amb franquesa. «He fet moltes coses de les quals no em sento orgullós, com deixar la meva novia embarassada als vint-i-tres anys i la manera com em vaig comportar aleshores, però no hi ha cap cadàver al meu armari que no pugui sortir a la llum.»

Jobs parla amb sinceritat, de vegades brutal, sobre la gent amb la qual ha treballat i contra la que ha competit. De la mateixa manera, els seus amics, rivals i col·legues ofereixen una visió gens ensucrada de les passions, els dimonis, el perfeccionisme, els desitjos, el talent, els trucs i l'obsessió per controlar-ho tot que varen modelar la seva visió empresarial i els innovadors productes que va aconseguir crear.

La seva història, per tant, està plena d'ensenyaments sobre innovació, coratge, lideratge i valors. La vida d'un geni capaç d'enfurismar i de seduir a parts iguals.

GÉNERO
Biografías y memorias
PUBLICADO
2011
28 octubre
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
1,036
Páginas
EDITORIAL
Penguin Random House Grupo Editorial España
TAMAÑO
3.2
Mb

Reseñas de los clientes

eDarius ,

Mes papistes que el Papa

El llibre esta be pero la traduccio de les paraules propies del sector es penosa, algunes com "hacker" per "furoner" les he tingut que anar a buscar a l'edicio original per entendra el que volien dir.

SERRAGRUP ,

GENIO

Son las memorias de un auténtico genio.

XeviFoo ,

Sensacional, pero amb molts errors en l'edició.

Un llibre extraordinari que ofereix una visió mes rellevant del personatge d'Steve Jobs. Obviament al ser una biografia autoritzada mai sabrem del tot la veritat.

Un llibre indispensable per ententendre la persona, l'empresa i el que ens depara el futur urilitzant les eines que ell va ajudar a crear .

I al capdavall l'Steve mai faria un llibre que fos "una merda".

Una font d'inspiració aquest home.

Más libros de Walter Isaacson