Stormskogens hemligheter

    • 13,99 €
    • 13,99 €

Descripción editorial

Tredje boken om Resebyrån Främmande Världar

»I L. D. Lapinskis äventyrsberättelse får vi följa med på en kamp där varje sida verkligen skimrar av magi.« Kerstin Hagstrand-Velicu, BTJ

Sedan Flick Hudson gick med i Sällskapet för Främmande Världar har hon ställts inför fler och större faror än de flesta människor möter under en livstid. Men inget har kunnat förbereda henne på det faktum att hela multiversum nu är i riskzonen - under hot från en mystisk grupp som kallar sig Seren.
Seren är på jakt efter den mest kraftfulla resväskan av dem alla. En resväska som helt enkelt kallas domedagsväskan.
Det är nu upp till Flick, Jonathan och de andra att hitta resväskan innan Seren gör det. Men det kräver en vindlande resa som tar dem till farligare platser än någonsin, och som dessutom avslöjar oroväckande hemligheter om själva Resebyrån. Och värst av allt: det finns ingen garanti för att de alla kommer att överleva... I översättning av Hanna Williamsson.

L. D. LAPINSKI är en brittisk barnboksförfattare, bosatt utanför Sherwoodskogen i England tillsammans med sin familj och katten Hector. Resebyrån Främmande Världar: Stormskogens hemligheter är tredje boken i hennes succéserie om den magiska Resebyrån och det hemliga sällskap som driver den.

»Resebyrån Främmande Världar bjuder på ett hisnande läsäventyr.« Betyg: 5 av 5 - Kerstin Hagstrand-Velicu, BTJ

GÉNERO
Infantil
PUBLICADO
2023
23 de marzo
IDIOMA
SV
Sueco
EXTENSIÓN
263
Páginas
EDITORIAL
Modernista
TAMAÑO
10,3
MB

Más libros de L. D. Lapinski

2022
2021
2022
2021
2022
2021

Otros libros de esta serie

2021
2022