Tähtiin kirjoitettu virhe Tähtiin kirjoitettu virhe

Tähtiin kirjoitettu virhe

    • 7,49 €
    • 7,49 €

Descripción editorial

IHAN SAIRAS RAKKAUSTARINA


Rakkaus on aina vaikeaa, mutta ei mahdotonta silloinkaan, kun on parantumattomasti sairas. Syöpää sairastava 16-vuotias Hazel on onnekas saatuaan muutaman lisävuoden. Elämä tuntuu silti jo eletyltä, kunnes hän tapaa hurmaavan Augustus Watersin. Toisistaan Hazel ja Augustus löytävät sen, mitä eivät ole vielä ehtineet menettää.


Tähtiin kirjoitettu virhe on riipaisevan hauska, filosofisen älykäs ja vimmaisen rohkea romaani rakkaudesta, periksi antamattomuudesta ja elämän odottamattomuudesta.


"Pahuksen lähellä neroutta... yksinkertaisesti tyrmäävä... rohkea kaikessa uhmassaan, mutkattomuudessaan ja ironisoimattomissa tunteissaan." TIME


Yhdysvaltalainen John Green (s. 1977) on palkittu menestyskirjailija, kauniin lauseen ja monisyisen kerronnan mestari. Tähtiin kirjoitettu virhe on hänen kuudes romaaninsa.

Kirjailija pitää veljensä Hank Greenin kanssa yhtä maailman seuratuimmista videoblogeista (youtube.com/vlogbrothers), ja hänellä on miljoonia seuraajia Twitterissä (@realjohngreen) ja tumblrissa (fishingboatproceeds.tumblr.com).

GÉNERO
Juvenil
PUBLICADO
2014
22 de mayo
IDIOMA
FI
Finés
EXTENSIÓN
207
Páginas
EDITORIAL
WSOY
TAMAÑO
1,6
MB

Más libros de John Green

Bajo la misma estrella Bajo la misma estrella
2012
Ciudades de papel Ciudades de papel
2014
The Fault in Our Stars The Fault in Our Stars
2012
El teorema Katherine El teorema Katherine
2014
Mil veces hasta siempre Mil veces hasta siempre
2017
Buscando a Alaska Buscando a Alaska
2014