• 32,99 €

Descripción de la editorial

Godt samarbejde opstår ikke af sig selv!

Medarbejdere på alle niveauer er virksomhedens mest kostbare ressource, men også den mest komplekse. At få denne ressource til at arbejde sammen mod fælles mål og i en fælles ånd frigør en masse energi og gør det muligt at nå store resultater. Med ”TEAMS. Når mennesker skal lykkes – sammen” får du både den korte og den lange version af, hvordan man kan træne og forbedre evnen til at samarbejde.


De fleste af os arbejder sammen med kolleger i grupper, som er tilfældigt sat sammen. Sådan en gruppe fungerer fint, så længe vilkårene er gode og opgaverne lette. Når vilkårene bliver vanskelige og opgaverne krævende, er der én ting, som afgør om vi lykkes: evnen til at samarbejde. Bent Kock Nielsen og Morten Dohrmann Hansen har mange års erfaring i at træne grupper som vil være teams. De ved, hvor meget vi kan lykkes med, når vi gør det sammen.


De fleste teorier om teambuilding og samarbejde forudsætter, at individet kommer ind i teamet som en positiv medspiller. Det ved vi alle sammen godt ikke er tilfældet. Vi skal tage dét at indgå i fællesskaber langt mere alvorligt og blive bedre til at samarbejde, hvis vi ønsker at nå et niveau, hvor nederlagene bliver lettere at bære, og sejrene større, siger Bent Kock Nielsen. Den henvender sig til alle, der samarbejder, uanset om det foregår på direktions- eller bestyrelsesniveau, på en operationsstue, i et it-projekt eller i en idrætsklub, hvor indsatsen er frivillig.

GÉNERO
Finanzas para empresas y particulares
PUBLICADO
2013
4 marzo
IDIOMA
DA
Danés
EXTENSIÓN
172
Páginas
EDITORIAL
Lindhardt og Ringhof
TAMAÑO
4.5
Mb

Más libros de Morten Dohrmann Hansen & Bent Kock Nielsen