• 2,99 €

Descripción de la editorial

Terrassa 1962: la rierada és el resultat d'un estudi rigorós sobre els fets catastròfics esdevinguts ara fa 50 anys, així com els seus antecedents, les causes naturals que els van ocasionar, i els dies posteriors al desastre. Tot, des d'un punt de vista objectiu i distant, recollint també el testimoni dels propis afectats.

El format en e-book permet desplaçar-se per les 49 pàgines amb prop de 150 fotografies inèdites curosament documentades i restaurades, una selecció de documents oficials i filmacions antigues remasteritzades, a més d'una vintena d'imatges recreatives i vídeos divulgadors produïts per ohDigital.

GÉNERO
Historia
PUBLICADO
2012
12 de septiembre
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
49
Páginas
EDITORIAL
OhDigital
TAMAÑO
388
Mb

Reseñas de los clientes

Joan Badi ,

Emocionant

Tots hem vist alguna vegada alguna foto antiga o algun retall de diari de les riuades del 62 a Terrassa, però el fet de veure junta tanta informació de diferent format (filmacions, plànols, fotografies, premsa, documents oficials, etc) des del sofà de casa es tota una novetat, i la veritat és que impressiona.
Si hi afegim que el tema no es tracta només des del punt de vista històric, sinó també geogràfic (esta molt bé el reconeixement actual dels llocs, com a contrapunt a les imatges antigues), social, i tècnic, el resultat és molt rodó, i dóna una visió molt completa del succeït.
S'agraeix també l'esforç de síntesi del text escrit, que fa que quedi molt equilibrat amb els altres mitjans. Enhorabona als autors. Esperem més títols.

minsi ,

Ohdigital, oh impressionant

Impressiona la feina ben feta de tot el que publica OhDigital, la qualitat de les imatges, el bon gust pel disseny i el rigor de les dades. Felicitats i endavant.

Cesca Soler ,

Bonissim

Treball molt ben fet i interessant. Millor que els llibres impresos

Más libros de ohDigital