• 22,99 €

Descripción de la editorial

”En af de mest ventede og opsigtsvækkende bøger i 2017” – Politiken 


Tvillinger Alissa og Anton har altid haft hinanden. Fra de voksede op i en toværelses lejlighed i det postsovjetiske Moskva og holdt hænderne for hinandens ører, når forældrene skændtes, og senere, i flygtningebarakkerne i Vesttyskland, hvor de stjal cigaretter fra de andre familiers værelser og rodede i deres ting.


Men da Alissa som ung har droppet sit matematikstudie på universitetet for at få mere tid til at boksetræne, forsvinder Anton med et sporløst. Et postkort dukker op fra Istanbul – tomt og uden returadresse.


Året er 2016, og Alissa rejser til den multikulturelle by ved Bosperusstrædet for at lede efter sin bror. Under overfladen lurer det politiske oprør, og mens Alissa søger efter spor, bevæger fortællingen sig frem og tilbage mellem tvillingernes, forældrenes, bedsteforældrenes og oldeforældrenes historie. 


”Ude af sig selv” er en jødisk familiehistorie, der strækker sig over et helt århundrede og bevæger sig fra Odessa til Volgograd, Moskva, Berlin og Istanbul. En roman om slægt, immigration, identitet, grænser og køn.


”En formidabel roman” – Information

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2019
10 mayo
IDIOMA
DA
Danés
EXTENSIÓN
352
Páginas
EDITORIAL
People’sPress
TAMAÑO
796.5
Kb

Más libros de Sasha Marianna Salzmann