Un any fora de casa! (Sèrie New York Academy 1‪)‬

    • 5,0 • 1 valoración
    • 6,99 €
    • 6,99 €

Descripción editorial

«Pensar que estic creuant l'Atlàntic per passar un any sencer a Nova York m'il·lusiona però també m'enfonsa. Sí, em moro de ganes de començar les classes a la millor academia d'art del país. Sí, és increïble pugui viure en una resi a Brooklyn. Però no, no vull separar-me de les meves amigues, ni vull que es pensin que aquest viatge és una excusa per allunyar-me... d'ell.»

#NewYorkAcademy

Gràcies al seu blog de poesia, a la Sofia li han donat una beca per fer un curs d'escriptura en una prestigiosa acadèmia americana. Ni més ni menys que a Nova York! Increïble! La Sofia es mor de ganes d'anar a aquesta acadèmia per convertir-se en una gran escriptora, però la veritat és que els canvis li fan una mica de por. I conèixer a gent no és un dels seus punts forts, precisament...

Quan la Sofia arriba a la seva nova llar, una residència per a estudiants, coneix a un munt de nois i noies que, com ella han, estat becats per les seves diferents disciplines artístiques: ball, fotografia, pintura, interpretació... La Sofia encara no ho sap, però els seus companys de residència estan a punt de convertir-se en persones indispensables al llarg de l'any que li canviarà la vida.

GÉNERO
Juvenil
PUBLICADO
2018
10 de mayo
IDIOMA
CA
Catalán
EXTENSIÓN
288
Páginas
EDITORIAL
Penguin Random House Grupo Editorial España
TAMAÑO
7,7
MB

Más libros de Ana Punset

2013
2014
2014
2015
2015
2016

Otros libros de esta serie

2019
2019