• 8,49 €

Descripción de la editorial

I et anfald af dårlig samvittighed indvilger kriminalkommissær Judith Krieger i at bruge de sidste dage af sin orlov på at lede efter en gammel skolekammerat. Et moppeoffer, som Judith ikke gjorde meget for at hjælpe dengang. Og mens Judith bliver ført langt væk fra Kölns hedebølge i sin søgen, glæder vicekommissær Manfred (Manni) Korzilius sig til, at Judith skal komme tilbage. Manni følger forskellige spor i en sag om en forsvundet dreng, men det store gennembrud lader vente på sig.

 Heden flimrer, Manni står i stampe, og Judith følger en besynderlig fugl, der ifølge et gammelt sagn pendler mellem de levende og de dødes verden, frem og tilbage, frem og tilbage ...


UNDER ISEN er andet bind om den unge Manni, som ikke er helt så glat og ukompliceret længere, og den stadig meget komplicerede Judith Krieger, der er ved at få styr på sig selv – og måske er de to ligefrem ved at udvikle et venskab.


Gisa Klönne (født 1964) er journalist og forfatter. Hun bor i Köln, hvor serien om Judith Krieger og Manfred (Manni) Korzilius også foregår.

GÉNERO
Misterio y suspense
PUBLICADO
2018
16 mayo
IDIOMA
DA
Danés
EXTENSIÓN
400
Páginas
EDITORIAL
Forlaget Modtryk
TAMAÑO
1.1
Mb

Más libros de Gisa Klönne

Otros libros de esta serie